Πρόσκληση σε διαδικτυακή επιμόρφωση «Το δράμα ως πλαίσιο μάθησης και εξερεύνησης»

         Έχουμε τη χαρά να σας προσκαλέσουμε σε διαδικτυακή επιμορφωτική συνάντηση και επακόλουθες διά ζώσης συναντήσεις/εργαστήρια με θέμα: «Το δράμα ως πλαίσιο μάθησης και εξερεύνησης». Οι τεχνικές του δράματος στην εκπαίδευση μπορούν να αυξήσουν τη συμμετοχή και την εμπλοκή των μαθητών και μαθητριών στη διδακτική διαδικασία, να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους, να προσδώσουν κίνητρο για μάθηση, να καλλιεργήσουν την ενσυναίσθηση, να διδάξουν τη συνεργασία και τη λήψη αποφάσεων για οποιοδήποτε θέμα. Επιπρόσθετα, ανοίγεται ένα πεδίο όπου η διεπιστημονική προσέγγιση και συνεργασία μεγιστοποιεί την ικανοποίηση εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών δημιουργώντας μια πλήρη … σχολική εμπειρία!

       Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 30/11/2022 από 17.00 έως 19.00 στον παρακάτω σύνδεσμο: https://minedu-primary2.webex.com/meet/eiioanni

       Η δεύτερη συνάντηση θα υλοποιηθεί διά ζώσης στη Θεσσαλονίκη (με την ευκαιρία της επίσκεψης του κ. Αμοιρόπουλου στην πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και της διάθεσής του να προσφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα) το διάστημα από τις 16 έως τις 21 Δεκεμβρίου 2022. Η ημερομηνία, η ώρα και η κατά  τόπους δεύτερη συνάντηση/βιωματικού εργαστηρίου θα καθοριστεί τόσο από το σχετικό ενδιαφέρον των εκπαιδευτικών όσο και από τους διαθέσιμους χώρους, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια να ικανοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές εκπαιδευτικών.

Πρόσκληση σε διαδικτυακή επιμόρφωση «Το δράμα ως πλαίσιο μάθησης και εξερεύνησης» ΠΕ91 Β Ελλαδας

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο