Δράση 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς – ΑΠΛΩΝΩ ΕΥΤΥΧΙΑ ,ΔΥΝΑΜΩΝΩ τη ΦΛΟΓΑ της καρδιάς

Μέρος 1ο

Στις 20 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές/τριες του 1ου Δημ. Σχολείου Κιλκίς, είπαν τα κάλαντα στον Δήμαρχο, στους Αντιδημάρχους του Δήμου Κιλκίς και σε επτά εργοστάσια της ΒΙ.ΠΕ Κιλκίς, στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης που συμμετέχει το σχολείο μας ΄΄Απλώνω Ευτυχία Δυναμώνω τη Φλόγα της Καρδιάς΄΄, μια Πράξη Αγάπης και Συμπαράστασης για τα παιδιά της ‘’ΦΛΟΓΑΣ΄΄, παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

Ευχαριστούμε θερμά τους Εκπροσώπους της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης και τους Προέδρους και το Προσωπικό των Εργοστασίων: EURIMAC, NUTRIPET,TRATA,MEDIPACK, ALUMIL, RITO’S FOOD, DIMITRA-PARPARAS S.A. που μας υποδέχτηκαν μέσα σε γιορτινό κλίμα, με πολλά δώρα για τους μαθητές μας και συνέβαλαν (ηθικά και οικονομικά) στην κοινωνική δράση της σχολικής μας κοινότητας, αποδεικνύοντας ότι οι αξίες της αλληλεγγύης, της ενσυναίσθησης, της συμπαράστασης στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη, είναι ανυπολόγιστες κι εμπεριέχονται μάλιστα σε υψηλή προτεραιότητα στους στόχους της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην εποχή που διανύουμε.

Ευχαριστούμε και πάλι τους αρωγούς μας στην προσπάθειά μας να εκπαιδεύσουμε και να διαμορφώσουμε τους σημερινούς μαθητές και αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας με ευαισθησία σε κοινωνικά θέματα.

Μέρος 2ο

Στις 2 Φεβρουαρίου 2024 οι μαθητές/τριες όλων των τμημάτων του 1ου Δημ. Σχολείου Κιλκίς, άπλωσαν μπλουζάκια, που τα είχαν ζωγραφίσει με ζωγραφιές και μηνύματα για την ευτυχία, σε σχοινί στον εξωτερικό χώρο του σχολείου(σαν σε μπουγάδα), στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης που συμμετέχει το σχολείο μας ΄΄Απλώνω Ευτυχία Δυναμώνω τη Φλόγα της Καρδιάς΄΄, μια Πράξη Αγάπης και Συμπαράστασης για τα παιδιά της ‘’ΦΛΟΓΑΣ΄΄, παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες. Οι ζωγραφιές των παιδιών στα μπλουζάκια, απίστευτα ωραίες και τα μηνύματά τους συγκινητικά, δείχνοντας σε όλους μας την ενσυναίσθηση και την συμπαράσταση στα παιδιά της ΦΛΟΓΑΣ με τις οποίες είναι διαποτισμένα.

Έχουμε και συνέχεια ……

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ και

Οι ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

Του 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο