Αποσπάσεις εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κιλκίς για το διδακτικό έτος 2022-2023

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων, Γενικής και Ειδικής Αγωγής, που επιθυμούν να αποσπαστούν εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κιλκίς, να υποβάλουν αίτηση από 06 Ιουνίου 2022 μέχρι και 20 Ιουνίου 2022.

Αιτήσεις θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας «Διαχείριση αιτήσεων τοποθέτησης εκπαιδευτικών», στην οποία μπορεί να συνδεθεί κάποιος και από την ιστοσελίδα της Διεύθυνσης από τον αντίστοιχο σύνδεσμο που υπάρχει στους «Χρήσιμους Συνδέσμους».

Επισυνάπτονται οδηγίες καταχώρισης της αίτησης.

Η αίτηση με την οριστικοποίησή της θεωρείται ότι έχει υπογραφεί από τον αιτούντα.

Οι εκπαιδευτικοί πρέπει να υποβάλουν ταυτόχρονα με την αίτησή τους και τα απαραίτητα επίσημα και πρόσφατης έκδοσης δικαιολογητικά. Πρόσφατα θεωρούνται τα δικαιολογητικά των οποίων η ημερομηνία έκδοσης δεν υπερβαίνει τους τρεις μήνες (3) πριν από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Οι εκπαιδευτικοί υποβάλλοντας την αίτηση και πριν την οριστικοποίησή της, πρέπει να μεταφορτώνουν/«ανεβάζουν» (upload) τα δικαιολογητικά τους σε (1) αρχείο zip ή pdf.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβληθούν, κατά περίπτωση, είναι τα εξής:

1) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
2) Βεβαίωση φοίτησης για τα σπουδάζοντα τέκνα.
3) Δικαιολογητικά εντοπιότητας – συνυπηρέτησης (για όσους τα επικαλούνται).
4) Βεβαίωση πολυτεκνίας από την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος
Σελίδα 2 από 2
5) Βεβαίωση Α/θμιας-Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής ή ΚΕΠΑ, για όσους επικαλούνται λόγους υγείας (αν ο εκπαιδευτικός επικαλείται λόγους υγείας γονέα απαιτείται και πιστοποιητικό εντοπιότητας γονέα από διετία και βεβαίωση διαμονής του αντίστοιχου δήμου που ζητείται η απόσπαση).
6) Βεβαίωση εξειδικευμένου κέντρου τεχνητής γονιμοποίησης, αν επικαλείται εξωσωματική γονιμοποίηση.
7) Βεβαίωση Α/θμιας – Β/θμιας Υγειονομικής Επιτροπής ή ΚΕΠΑ και δικαστική απόφαση επιμέλειας (αν ο εκπαιδευτικός επικαλείται λόγους υγείας αδερφών).
Σας ενημερώνουμε ότι πριν την οριστικοποίηση της αίτησης θα πρέπει να γίνει και η δήλωση τοποθέτησης (δήλωση σχολικών μονάδων) για απόσπαση εντός του ΠΥΣΠΕ Κιλκίς, στην οποία μπορούν να επιλεχθούν κατά σειρά προτίμησης μέχρι είκοσι (20) σχολικές μονάδες.
Επισημαίνεται ότι ο χρόνος απόσπασης δε λογίζεται ότι διανύθηκε στην οργανική θέση για κατοχύρωση του δικαιώματος μετάθεσης.
Σημειώνουμε ότι σε περίπτωση που ικανοποιηθεί αίτηση του εκπαιδευτικού για απόσπασή του σε άλλο Π.Υ.Σ.Π.Ε. ή σε Υπηρεσία ή Φορέα, η αίτησή του για απόσπαση εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κιλκίς ανακαλείται αυτοδίκαια.
Με ευθύνη των Διευθυντών/ντριών σχολικών μονάδων και των Προϊσταμένων Νηπιαγωγείων παρακαλούνται να λάβουν γνώση όλοι οι υπηρετούντες εκπαιδευτικοί στη μονάδα τους, καθώς και οι εκπαιδευτικοί που απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο.

Αναλυτικές οδηγίες καταχώρισης για την υποβολή αίτησης απόσπασης εντός ΠΥΣΠΕ

Μετάβαση στο περιεχόμενο